Geniet van luxe en natuur | Hotel Dolce Kasteel Vaalsbroek voor maar €103,-

103,- p.p.


Vaals (LB) Eigen vervoer
2 dagen Logies en ontbijt

Is de prijs verhoogd? Dan heb je de deal helaas gemist.

Hotel Docle Kasteel Vaalsbroek- Vaals

Wil graag tot rust komen op een luxe locatie dat omgegeven is door prachtige natuur? Dan is dit je dag want deze topdeal biedt dit allemaal voor een mooie prijs!

Accommodatie

Je verblijft in Hotel Docle Kasteel Vaalsbroek wat in het prachtige Vaals ligt in Limburg. Het hotel heeft grote luxe kamers en je kan er ook gratis parkeren.

Daarnaast biedt het hotel verschillende faciliteiten aan zoals een wellness, binnenzwembad, fietsverhuur, golfbaan, bar en restaurant. Het hotel heeft een 24-uurs receptie en biedt daarnaast ook nog eens een uitgebreid ontbijtbuffet aan!

Omgeving

Het hotel ligt centraal en is omgeven door een prachtige omgeving waar je lekker kunt wandelen of fietsen. Je hebt hier in de buurt ook de Vaalserberg deze heuvel is maar liefst 322 meter hoog. In de buurt van de top ligt het Drielandenpunt.

Bij het drielandenpunt grenzen Nederland, Belgie en Duitsland aan elkaar. Het is ook een leuk weetje dat de Vaalserberg het hoogste punt is van Nederland. Het is dan ook ideaal om een van de twee uitkijktorens te bezoeken die deze heuvel rijk is!

Vakantiekijker