WOW! | Overnacht 2 dagen in een oud gevangeniscomplex voor slechts €54,-

54,- p.p.


Almelo Eigen vervoer
2 dagen Logies en ontbijt

Is de prijs verhoogd? Dan heb je de deal helaas gemist.

Huis  van Bewaring hotel – Almelo

Wil je het jaar 2021 graag op een speciale manier beginnen? Boek dan een paar nachten in een oude gevangeniscomplex dat als hotel is omgebouwd. Weinig mensen kunnen zeggen dat ze als een vrij persoon op zo’n unieke plek hebben overnacht dus pak die kans!

Accommodatie

Het hotel heeft ruime luxe kamers die allemaal verschillend zijn ingericht en daarnaast beschikken de kamers ook over een groot bed. Het hotel beschikt verder ook nog over verschillende faciliteiten zoals een sfeervolle terras en een koffiecorner.

Omgeving

Het Huis van Bewaring hotel ligt op een ideale plek in Almelo en ligt op loopafstand van het treinstation en centrum. Je begeeft je dus lekker in de buurt van allerlei winkels, restaurants en cafeetjes. Wil je in de avonduren gezellig een bioscoop of theater bezoeken? Dat is geen probleem want die heb je ook in de buurt!

Het is ook mogelijk om vanaf het centrum naar het natuurgebied in Almelo te wandelen of fietsen. Wil je liever een boottochtje maken of kanoën? Dat is ook geen probleem want rondom Almelo liggen allemaal kanalen die daar uitermate geschikt voor zijn.

Zoals je leest is dit een unieke deal die je zeker niet aan je voorbij mag laten gaan!

Vakantiekijker