Citytrip @ Amsterdam | Hotel + Ontbijt voor slechts €56,-

56,- p.p.


Amsterdam Eigen vervoer
2 dagen Logies en ontbijt

Is de prijs verhoogd? Dan heb je de deal helaas gemist.

Lancaster hotel – Amsterdam

Wil je graag even ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Amsterdam is the place to be! Verwen jezelf met een verblijf in het chique Lancaster hotel en dat ook nog eens voor een lage prijs!

Accommodatie

Je verblijft in het Hotel Lancaster in een prachtig monumentaal pand. Het hotel ligt in de hippe Plantagebuurt wat aan het groenste deel van het stadscentrum ligt. Je verblijft in een kamer die van alle gemakken is voorzien zoals een comfortabele bed, badkamer met douche en toilet, gratis Wi-Fi, tv, koelkast, gratis kluisje, en koffie- en theefaciliteiten.

Omgeving

Hotel Lancaster ligt in het groenste deel van het stadscentrum en de bus- en tramhalte bevind zich op maar 150 meter van het hotel. In de buurt vindt je ook nog verschillende museums zoals het verzetsmuseum, scheepvaartmuseum en nog veel meer!

Wil je liever een grote botanische tuint bezoeken? Dat is geen probleem want onderweg naar het centrum kun je langs Hortus Botanicus Amsterdam dat is een plek met meer dan 6000 bomen en planten!

Zoals je leest is Amsterdam de perfecte plek voor een citytrip en als je boekt bij Hotel Lancaster dan ben voorzien van alle gemakken die nodig zijn voor een comfortabel verblijf!

Vakantiekijker