Kom tot rust bij Landgoed Ruwinkel voor maar €89,-

89,- p.p.


Gelderland Eigen vervoer
8 dagen Logies

Is de prijs verhoogd? Dan heb je de deal helaas gemist.

Landgoed Ruwinkel – Gelderland

Wil je even ontsnappen aan de hedendaagse drukte? Kom dan tot rust bij Landgoed Ruwinkel wat midden in de groene Gelderse Vallei ligt . Het is een plek wat alle recepten heeft voor een rustig of actief weekje.

Accomodatie

Je verblijft in landgoed Ruwinkel en je kunt kiezen uit een 2 of 3 kamerbungalow die is voorzien van alle gemakken zoals een keuken, televisie, gratis wifi, terras en nog veel meer.

Landgoed Ruwinkel heeft verder ook nog genoeg faciliteiten zoals een binnenbad, mini-supermarkt, tafeltennis, fietsverhuur en een snackbar.

Voor de kids is er verder ook genoeg te doen want er is binnen ook een kinderbad aanwezig en daarnaast is er ook nog een speelplaats en kinderboerderij!

Omgeving

Landgoed Ruwinkel is omgeven door groene natuur want het ligt in de Gelderse Vallei. Het is ideaal om in deze omgeving gezellig te wandelen of te fietsen.

Daarnaast heb in de buurt ook nog een heleboel historische plekken zoals de Grebbelinie, kasteel soestdijk en het spoorwegmuseum in Utrecht. Wil je liever shoppen? Dan kun je ook tripje plannen naar het gezellige Amersfoort!

Vakantiekijker