TIME TO SMILE @ Curaçao | 9 dagen appartement + vlucht slechts €829,-

829,- p.p.


Curaçao Vliegtuig
6 dagen Logies

Is de prijs verhoogd? Dan heb je de deal helaas gemist.

TIME TO SMILE Chogogo Dive – Curaçao

Wil je in deze tijd helemaal in de Caribische sferen komen voor een lage prijs? Boek dan een vakantie naar Curaçao en ervaar de ongekende schoonheid van dit tropische eiland!<

Accomodatie

Je verblijft in een van de 4-sterren appartementen van het TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort. Deze mooie en moderne appartementen zijn ontworpen door een topdesigner genaamd Paul Linse.

Het appartement is van alle gemakken voorzien zoals comfortabel bedden, gratis Wi-Fi en een moderne keuken.

TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort beschikt ook nog over een heleboel faciliteiten zoals een receptie, twee buitenbaden, kinderbad, restaurant, buitenbar, gratis mountainbikes, tuin, zonneterras, lounge, hot tubs, parkeerplek en nog veel meer!

Omgeving

Het Chogogo resort ligt tussen de heuvels van de Jan Thiel Baai wat aan de zuidkust van het eiland ligt. Voor wie wilt genieten van het strand hoeft niet ver te reizen want het Jan Thiel strand ligt er in de buurt en is voor de gasten van het resort helemaal gratis.

Dat is niet alles want op 250 m van het resort vindt je ook een Albert Heijn. Wil je een lekkere verse smoothie drinken of heb je zin in streetfood? Dat is geen probleem want in de buurt van het resort heb je allemaal plekjes waar je kan genieten van lekker eten en drinken.

Wacht dus niet langer want voor deze lage prijs kun jij binnenkort genieten van de Caribische zon!

Vakantiekijker